SPF

Se poate sa fi auzit cateva zvonuri in ultima perioada...

Michael Cera pretinde ca a dezvoltat CeraVe. Poate pentru ca are o piele fina ca de bebelus si poate pentru ca avem nume apropiate. Poate pentru ca si-a pus semnatura pe produsele CeraVe si a aparut in interviuri spunand lucruri de genul "CeraVe este dezvoltat impreuna cu Michael Cera". Sau poate ca face parte din ultima campanie in care am ales sa colaboram impreuna. Cine poate sti…
Oricare ar fi fost motivul, nu este adevarat. 'Cera' din numele nostru vine de la cele 3 ceramide esentiale ce fac parte din compozitia produselor noastre. Desi suntem mari fani ai lui Michael, nu el a dezvoltat CeraVe. Medicii dermatologi au facut-o. Iar in lumea produselor de ingrijire a pielii, medicii dermatologi sunt adevaratele celebritati.

Descopera Adevarul

Urmareste surpriza noastra de la Super Bowl pentru a afla povestea adevarata a brandului CeraVe.

Michael Cera…Ve?

In primul rand, ce a dus la raspandirea zvonurilor despre Michael? Produsele CeraVe pe care au fost lipite stickere cu numele si cu profilul acestuia? Interviul cu Bobbi? Cine poate sti…

Cera vs. CeraVe

Echipa CeraVe
Fii alaturi de CeraVe si descopera formulele noastre hidratante sau afla mai multe sfaturi personalizate direct de la experti.
Formulele hidratante CeraVe sunt dezvoltate impreuna cu medicii dermatologi pentru a oferi pielii un aspect sanatos, in timp ce restabilesc bariera naturala a pielii.

Cine a creat brandul CeraVe?

Inca de la inceputurile noastre, medicii dermatologi au fost parte integranta din povestea CeraVe. Calatoria noastra a pornit cu viziunea de a crea un brand nou de ingrijire a pielii ce are la baza expertiza unor experti de top. Opiniile avizate ale medicilor dermatologi, in ceea ce priveste sanatatea pielii si in intelegerea afectiunilor care pot aparea la nivelul acesteia, cum ar fi eczema, acneea sau pielea uscata, au fost vitale in dezvoltarea gamelor noastre. Angajamentul nostru de a lucra cu medicii dermatologi nu este doar o parte din istoria noastra, ci este o promisiune pe care o reinnoim cu fiecare produs pe care il dezvoltam.
Message
Download Chrome